HERMANS I Advies en management

PROFIEL

Ik word ervaren als een doorzetter, die mensen kan enthousiasmeren en inspireren. Ik kan veranderingen in gang zetten en doorvoeren, maar breng ook rust als dit nodig is. Mijn voornaamste kracht is om in een politieke omgeving, samenhang aan te brengen in de onderlinge verhouding tussen politiek, bestuur, management en medewerkers, met als verbindend element, volop aandacht voor de rol van de klant, de afnemer of de burger. Ik weet hoe de hazen lopen. Diversiteit en meerstemmigheid worden door mij productief gemaakt. In dialoog met medewerkers en overige belanghebbenden bij de organisatie, bepaal ik een uitdagende koers. Ik geef mens- en resultaatgericht leiding. Ik geniet ervan als ik mensen zie ‘groeien en bloeien’. Zonder de aandacht voor het detail te verliezen, werk ik graag op basis van visie en strategie.

Ik heb een brede ervaring op het gebied van advies, interim-management, verandermanagement, executive coaching, kwaliteit en governance.

Persoonlijke kenmerken van mij zijn: verbinder, stimulator, integer, standvastig, besluitvaardig, tactvol, geeft vertrouwen, relativeringsvermogen, gevoel voor humor.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met me op.